14.6.2018

Vapaat toimitilat

Opus Business Park tarjoaa vuokrattavaksi erikokoisia toimistotiloja, 12 m2 – 6 000 m2. Tilat soveltuvat hyvin myös pääkonttoritason tiloiksi.

Vuokraa yrityksesi kokoinen toimitila

Opus Business Parkissa on vuokrattavissa erikokoisia toimitiloja, niin pienten yritysten kuin suurten, pääkonttoritason toimitilaa etsivien yritystenkin tarpeisiin. Laadukkaasti suunnitellut tilat sijaitsevat lähellä Helsingin keskusta-aluetta, vain muutaman minuutin matkan päässä Kalasatamasta ja Sörnäisistä.

Nyt vapaana toimitilaa Opus Business Parkissa

Toimistotiloja 12 m2 –1 268 m2.

Lue lisää tiloista! Pohjapiirrokset ja tilojen perustiedot:

 

Keskity olennaiseen, hyödynnä palvelut

Helposti muunneltavien toimistotilojen lisäksi yhteiset tilat ja palvelut tekevät Opuksesta viihtyisän työympäristön. Päivittäisten palvelujen ulkoistaminen antaa yrityksellenne mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaan – inspiroivissa ja toimivissa työtiloissa.

Käyttäjäkohtaisesti räätälöitävään palvelupakettiin kuuluvat muun muassa laadukkaat vuokrattavat kokoustilat tarjoiluineen, 80 hengen auditorio, 440-paikkainen autohalli, lounasravintola, autopesula ja 24 tuntia avoinna oleva kuntosali. Opuksesta on mahdollista hankkia keskitetysti myös toimistopalveluja, tietoliikenne- ja puhelinpalvelut sekä siivouspalvelut.

Lue lisää palveluista

Scroll Up