fbpx

Alueen laadukkain

 

Otollinen.

Paikka.

Uuteen.

Sukseehen.

Opus Business Park

 

 

 

 

 

 

 

Vapaita toimitiloja

 

 

 

 

 

 

 

Tyytyväisiä asiakkaita

”Keskeinen sijainti ja viihtyisät, toimivat tilat sekä tietysti autohalli. Asiakkaat pääsevät helposti toimistollemme myös julkisilla kun Herttoniemen metroasema on melkein vieressä.”

– Huoneistokeskus.

 

 

 

 

 

 

Yksilöllisiä toimitiloja

 

 

 

 

 

 

 

Edustavat yleiset tilat

 

 

 

 

 

 

 

Ilo palvella

 

 

 

 

 

 

 

Opus pähkinänkuoressa

Ainoa yrityspuisto

Alueen ainoa yrityspuisto, jossa laadukkaimmat toimitilat ja palvelut.

Rakennusta

Opus koostuu kolmesta toisiinsa yhteydessä olevasta kiinteistöstä.

Mukautuvat tilat

Toimitilat joustavat yksillöllisten ja muuttuvien tarpeiden mukaan.

Vuokraisyritystä

Mukaan mahtuu suuria ja pieniä yrityksiä sekä kaikkea siltä väliltä.

Arjen palvelut

Me olemme täällä tekemässä työpäivistänne parempia.

opus 1

Bernerin pääkonttori

Opuksessa Bernerillä on modernit, toimivat ja kauniit tilat, jotka takaavat sekä työntekijöiden että vieraiden viihtyvyyden. Avotilat mahdollistavat kollegoihin tutustumisen aivan uudella tasolla, mutta tarjoavat silti rauhallisen työympäristön. 

opus 3

Intrumin pääkonttori

Intrum on viihtynyt Opuksessa sen valmistumisesta asti, vuodesta 2005. Tällä hetkellä Intrumilla on kahdessa kerroksessa toimitilaa yhteensä noin 3600 m2 ja työntekijöitä 270. Alkuvuosina tilaa oli enemmän, mutta vuonna 2014 tehdyssä remontissa tehokkaan tilasuunnittelun avulla sama määrä ihmisiä saatiin sopimaan hyvin pienempiin toimitiloihin. Tilat koostuvat avotiloista ja erityyppiseen työskentelyyn soveltuvissa tiloissa kuten hiljaisista huoneista. Toimiston sydän on Intrum Café, jossa käy kuhina etenkin aamuisin ja iltapäivisin. Siellä onnistuu myös työnteko ja nopeat sisäiset palaverit inspiroivassa ympäristössä. Hyvä sijainti metron läheisyydessä ja lämmin parkkihalli, josta on suora yhteys toimitiloihin sekä laajat arkea helpottavat palvelut Opuksessa kruunaavat kokonaisuuden.

ALKaen 10 m2

Pientoimistoja

Pientoimistojen kysyntä yleisesti on kovassa kasvussa. Niinpä Opukseenkin on rakennettu useampi pientoimistoalue, joissa pienemmillä yrityksillä on oma toimistotila ja muiden yritysten kanssa jaetut edustavat aula- ja neuvottelutilat, keittiö ja sosiaalitilat.

Pientoimistoasiakkaiden palvelupakettiin kuuluu:

 • Aulapalvelu
 • Postipalvelu
 • Siivouspalvelu
 • Pientoimistoalueen neuvottelutilojen käyttö

Hyvässä seurassa

Uudistetut aulatilat ovat modernit ja toimivat, luovat hyvän kokonaisuuden yhdessä omien tilojemme kanssa.

Holiday Club

Olemme viihtyneet Opuksessa yli 5 vuotta ja muuttaneet kertaalleen jo yrityspuiston sisälläkin.

Opus tarjoaa hyvän sijainnin liiketoimillemme, toimivat liikenneyhteydet ja hyvät palvelut.

Kumppanuus Koulut

Valtatie

On ollut yllätys ja ilo huomata, miten helppoa Opukseen on tulla eri suunnista sekä julkisilla että omalla autolla.
Ava-akatemian monimuotoiset tarpeet on täytetty kiitettävästi, opiskelijat ovat tyytyväisiä niinkuin henkilökuntakin.
Nautimme avarista ja nykyaikaisista tiloista Opuksessa ja talon yhteiset palvelut ovat käytettävissämme
parkkipaikkoja, ystävällistä aulapalvelua ja oivallista lounasravintolaa myöten. Ja onhan meillä kuntosalikin!

Vuodesta 2006, Opus3:n valmistumisesta asti näissä tiloissa toimineena yksityisenä hammaslääkäriasemana, olemme viihtyneet erinomaisesti. Sijainti on keskeinen ja tilat sekä palvelut toimivat loistavasti.

Valitsimme Opus Business Parkin sen keskeisen sijainnin, loistavien kulkuyhteyksien ja nykyaikaisen infrastruktuurin vuoksi. Opuksessa on viihtyisät ja modernit tilat sekä yritystoimintaa ja henkilökuntaa tukevat hyvät palvelut.

Antell Ravintola.

Opuksessa meillä on modernit, toimivat ja kauniit tilat, jotka takaavat sekä työntekijöidemme että vieraidemme viihtyvyyden.

Keskeinen sijainti ja viihtyisät, toimivat tilat sekä tietysti autohalli. Asiakkaat pääsevät helposti toimistollemme myös julkisilla kun Herttoniemen metroasema on melkein vieressä.

RollyGroyp Oy

Valitsimme Opuksen ensisijaisesti sijainnin ja joustavuuden takia.

Uudet viihtyisät tilat löytyivät Opuksesta.

Ilmapiiri talossa on aivan loistava! Ihmiset ovat iloisia, energisiä ja ennakkoluulottomia.

Me päädyttiin Opukseen hyvien kulkuyhteyksien ja lähellä olevien palveluiden takia. Lisäksi toimston hyvä pohjaratkaisu vaikutti päätökseen.

Vapaat toimistotilat

Pientoimistoalue 2.

Opus 2: 5. krs. Vastavalmistuneita pientoimistoja

Viidennen kerroksen pientoimistotiloja Herttoniemen parhaalta toimistopaikalta Opus 2:ssa. Pientoimistot hyötyvät yhteisestä lounge-/ taukotilasta ja neuvotteluhuoneesta. Vapaana tiloja kokoluokissa 43 m2 – 132 m2. Opus 2:n aulapalvelu sekä postituspalvelu ovat myös pientoimistojen käytettävissä. Koko Opus 2:n 5krs tilat voidaan vuokrata yhtenä kokonaisuutena 552m2. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksesta. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

Pientoimistoalue 3.

Opus 2: 2. krs. Valmiita pientoimistoja

Toisen kerroksen pientoimistotiloja Herttoniemen parhaalta toimistopaikalta Opus 2:ssa. Pientoimistoalueen yrityksillä on yhteinen keittiö, wc-tilat ja ilmaisessa käytössä oleva neuvotteluhuone. Pientoimistoalueella on vapaana yksi 11 m2 kokoinen huone. Opus 2:n aulapalvelu sekä postituspalvelu ovat myös pientoimistojen käytettävissä. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksesta. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

Pientoimistoalue 1.

Opus 2: 3. krs. tilat pientoimistoalueella

Kolmannen kerroksen pientoimistotila Herttoniemen parhaalta toimistopaikalta. Opus 2:n 3. kerroksen pientoimistoalue on yrityspuiston suurin pientoimistoalue, jossa yrityksillä on yhteinen keittiö, wc-tilat ja ilmaisessa käytössä olevat kaksi neuvotteluhuonetta. Opus 2:n aulapalvelu sekä postituspalvelu ovat myös pientoimistojen käytettävissä. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksesta. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

285 m2

Opus 1: 4.krs. Heti vapaa

Neljännen kerroksen toimistotila Herttoniemen parhaalta toimistopaikalta Opus 1:ssä. Joustavasti muokattavissa oleva moderni toimistotila, joka voidaan remontoida uuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytössä on viereisen talon aulapalvelu, ravintola ja neuvottelutiloja. Yrityspuistossa on myös kuntosali ja paljon muita arkea helpottavia palveluja. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksista.


Vuokrataso neuvotellaan tilakohtaisesti remonttitarpeet ja vuokrasopimuksen pituus huomioiden.

24 m2

Opus 2: 1. krs.

Katutason toimitila Herttoniemen laadukkaimmassa yrityspuistossa Opus 2:ssa. Soveltuu hyvin pieneksi toimistotilaksi. Vapaan tilan vieressä on aulapalvelu, neuvottelutiloja, ravintola ja yleiset saniteettitilat. Yrityspuistossa on myös kuntosali ja paljon muita arkea helpottavia palveluja. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys.

Vuokrataso neuvotellaan tilakohtaisesti remonttitarpeet ja vuokrasopimuksen pituus huomioiden.

244 m2

Opus 2: 2. krs. Heti vapaa

Toisen kerroksen toimistotila Herttoniemen parhaalta toimistopaikalta Opus 2:ssa. Joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan muokattavissa oleva moderni toimistotila, joka soveltuu hyvin pääkonttoritasoiseen toimintaan. Opus 2:n pohjakerroksen aulapalvelu opastaa ja ohjaa kiinteistön asukkaita ja vieraita. Samasta paikasta löytyy myös Opuksen ravintolapalvelut ja neuvottelutiloja. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksista. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

Vuokrataso neuvotellaan tilakohtaisesti remonttitarpeet ja vuokrasopimuksen pituus huomioiden.

870 m2

Opus 2: 4. krs. Vapautuu 1.2.2022

Neljännen kerroksen toimistotila Herttoniemen parhaalta toimistopaikalta Opus 2:ssa. Joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan muokattavissa oleva moderni toimistotila, joka soveltuu hyvin pääkonttoritasoiseen toimintaan. Opus 2:n pohjakerroksen aulapalvelu opastaa ja ohjaa kiinteistön asukkaita ja vieraita. Samasta paikasta löytyy myös Opuksen ravintolapalvelut ja neuvottelutiloja. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksista. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

Vuokrataso neuvotellaan tilakohtaisesti remonttitarpeet ja vuokrasopimuksen pituus huomioiden.

Pientoimistoalue 5.

Opus 1: 4. krs. 10 – 113 m2

Neljännen kerroksen pientoimistotila Herttoniemen parhaalta toimistopaikalta. Opus 1:n pientoimistoalueella yrityksillä on yhteinen lounge, keittiö, wc-tilat ja neuvotteluhuoneita ja adhoc työskentelypisteitä. Pientoimistoalue valmistuu alkuvuonna 2022. Osa tiloista jo varattu, joten kannattaa toimia nopeasti. Opus 2:n aulapalvelu sekä postituspalvelu ovat myös pientoimistojen käytettävissä. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksesta. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

571,5 m2

Kolmannen kerroksen toimitila Herttoniemen laadukkaimmassa yrityspuistossa Opus 3:ssa. Joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan muokattavissa oleva moderni tila. Opus 3:n pohjakerroksen aulapalvelu opastaa ja ohjaa kiinteistön asukkaita ja vieraita. Viereisestä talosta löytyy Opuksen ravintolapalvelut ja neuvottelutiloja. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksista. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

325m2

Kolmannen kerroksen toimitila Herttoniemen laadukkaimmassa yrityspuistossa Opus 3:ssa. Joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan muokattavissa oleva moderni tila. Opus 3:n pohjakerroksen aulapalvelu opastaa ja ohjaa kiinteistön asukkaita ja vieraita. Viereisestä talosta löytyy Opuksen ravintolapalvelut ja neuvottelutiloja. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksista. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

Helposti muunneltavia toimistotiloja heti vapaana

Tekniset tiedot

Yleisissä tiloissa:

Turvallisuus

 • Parkkihalli sisäpuhelin
 • Kulunvalvontajärjestelmä
 • Hälytysjärjestelmä ja CCTV
 • Palohälytyskeskus Opus 1: Prodex, Opus 2: Cerberus, Opus 3: Eltek
 • Sprinklerijärjestelmä kattaa kaikki kerrokset ja parkkihallit

 

Hissit

 • Kaikissa taloissa maisemahissi 13 hlö, 1000 kg ja tavarahissi 17 hlö, 1275 kg

 

Valaistus

 • Käytävillä led-valaisimet aikaohjauksella, aulassa alas suunnatut led-valonheittimet aikaohjauksella ja ylös suunnatut led-valonheittimet lux-ohjauksella. 

 

Saniteettitilat

 • Inva wc jokaisessa kiinteistössä

 

Ilmanvaihto

 • Koneellinen tulo-/poistoilma +lämmön talteenotto poistoilmasta

 

Esteetön kulku

 • Pyörätuoleille esteetön kulku

 

Kiinnostuitko jostain tilasta? Laita viestiä.

seuraa opuksen tarinaa