Opus Business Park tarjoaa vuokrattavaksi erikokoisia toimistotiloja, 22 m2 – 2 200 m2. Tilat soveltuvat hyvin myös pääkonttoritason toimintaan.

Vuokraa yrityksesi kokoinen toimitila

Opus Business Parkissa on vuokrattavissa erikokoisia toimitiloja kattaen muun muassa suurten, pääkonttoritason toimitilaa etsivien yritysten tarpeet. Laadukkaasti suunnitellut tilat sijaitsevat lähellä Helsingin keskusta-aluetta, vain muutaman minuutin päässä Kalasatamasta ja Sörnäisistä.

Nyt vapaana toimitilaa Opus Business Parkissa

Toimistotiloja 12 m2 –1268 m2.

Lue lisää tiloista! Pohjapiirrokset ja tilojen perustiedot:

Kysy lisää tilojen vuokrauksesta tai sopivankokoisista tiloista:
Newsec Asset Management Oy, Tuija Kulmala, puh. 040 554 5943

Keskity oleelliseen, hyödynnä palvelut

Tehokkaasti muunneltavan toimistotilan lisäksi yhteiset tilat ja palvelut tekevät Opuksesta viihtyisän työympäristön. Päivittäisten palvelujen ulkoistaminen antaa mahdollisuuden keskittyä ydintoimintaan tilojen toimivuuden kärsimättä.

Käyttäjäkohtaisesti räätälöitävään palvelupakettiin kuuluvat muun muassa laadukkaat vuokrattavat kokoustilat tarjoiluineen, 80 hengen auditorio, 440-paikkainen autohalli, lounasravintola, autopesula ja 24 tuntia avoinna oleva kuntosali. Myös toimistopalveluja, tietoliikenne- ja puhelinpalvelut sekä siivous on mahdollista hankkia keskitetysti Opuksesta.

Lue lisää palveluista »

 

   Opus Business Park - toimitilat