14.6.2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Opus Business Park -esittely from Opus Business Park on Vimeo.
Herttoniemi sijaitsee Helsingin 43. kaupunginosassa Kulosaaren itäpuolella: Vanhankaupunginlahden, Herttoniemensalmen, Porolahden ja Strömsinlahden rannalla.

Herttoniemen alueella on kaksi metroasemaa (Herttoniemi ja Siilitie) ja kolmatta on suunniteltu Roihupellon ja Roihuvuoren rajalle Itäkeskuksen ja Siilitien väliin.

Herttoniemen kaupunginosaan kuuluvat virallisesti Länsi-Herttoniemi, Herttoniemenranta ja Roihuvuori, sekä niiden välissä oleva Herttoniemen yritysalue.

Lähellä palveluja, helppo saavuttaa

Opus Business Parkiin on helppo tulla – niin autolla, metrolla kuin muillakin kulkuvälineillä. Opus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä, Itäväylän varrella, Herttoniemen metroaseman tuntumassa.

Käyntiosoite: Hitsaajankatu 20-24, 00810 Helsinki

Näin lähellä olet

  • 5 minuuttia Sörnäisistä ja Kalasatamasta
  • 8 minuuttia Pasilasta
  • 10 minuuttia Helsingin ydinkeskustasta
  • 20 minuuttia Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Google-kartta:

Helsingin toimitila-alue

Itäväylä ja tiheästi liikennöivä metro liittävät Opus Business Parkin nopeasti Helsingin itäiseen kantakaupunkiin, keskusta-alueeseen ja nyt myös Espoon Matinkylään. Suositulla Herttoniemi-Kalasatama-Sörnäinen-Vallila-toimitila-alueella sijaitseva Opus on helposti saavutettavissa joka suunnasta.

Omalla autolla

Lämmin, 440 ajoneuvon pysäköintihalli ja sähköinen kulunvalvonta varmistavat, että yritysten vuokraamat autopaikat ovat aina omassa käytössä. Lyhyempää paikoitusta varten on runsaasti kadunvarsipaikkoja suoraan Opus Business Parkin edessä. Voit etsiä sopivan reitin Opukseen Googlen reittihaun avulla.

Julkinen liikenne ja pyöräily

Opus Business Parkin läheltä liikennöi lukuisia linjoja Helsingin eri alueille ja muualle pääkaupunkiseudulle. Voit tarkastella yhteyksiä HSL:n reittihaun avulla tai mitata sopivan pyöräilyreitin Reittioppaan avulla.

Scroll Up